logo
Mail
EN

Как го правим

Как правим дизайн

how we do ithow we do it

Ние полагаме допълнителни грижи за изследване на цялата Ви конкуренция, най-новите тенденции във вашата област заедно с вашите потребители. Потребителското изследване е от основно значение за осигуряване на най-добрия UX, въпреки че простотата и по-малкото е повече, е една от основните ни ценности.

how we do ithow we do it

След като нашето проучване е направено, следващата стъпка е да скицираме нашите идеи, което е най-бързият начин за разработване на всяка концепция. След това най-доброто решение оживява с Adobe Suite. Ние проектираме дигитални продукти, които трансформират бизнеса, който също резонира с техните потребители. Малките детайли могат да направят - или да счупят - дигиталното изживяване. Едно обмислено проектирано взаимодействие може да изненада и зарадва хората, като същевременно им позволи успешно да постигнат целите си.

how we do ithow we do it

Представени са интерактивни прототипи, които представят нашата дизайнерска визия и решения, докато работим в близко сътрудничество с нашите клиенти. Потребителите тестват различните версии по пътя и ние продължаваме да итерираме, за да доставим успешен продукт.

how we do ithow we do it

Съветваме за съществуваща марка, ако смятаме, че има нужда от актуализация или можем да създадем такава за Вас от нулата. Нашата цел е да разберем целите на нашите клиенти и да приложим традиционните принципи на дизайна, преведени за дигиталното пространство - от логата на продуктите и иконите на приложения, до ръководствата за стил и цялостното взаимодействие на продукта.

Как правим разработката

how we do ithow we do it

Полагаме допълнителни грижи, за да се приспособим и разберем какво точно трябва да се направи.

Ние ще създадем Софтуерна архитектура за вашия проект, ще изберем най-добрата за вас облачна услуга и ние ще покрием само регионите, които бихте искали, за да не плащате прекалено много.

how we do ithow we do it

За нашия Back end използваме най-бързият Framework DRF (Django REST Framework). Ние предлагаме модерна уеб инфраструктура, която съчетава микро услуги, API и най-бързия статичен уеб сървър - NGinX. Нашите бази данни са избрани внимателно - PostgreSQL, който е най-съвместим и най-добре представящ се, когато се използва от DRF.

how we do ithow we do it

За нашия Front end сме на най-високо ниво, използвайки ReactJS и се грижим да останем в такт с всички актуализации. Комбинираме силата на React, JSX и NextJS framework за оптимална производителност и гъвкавост. NextJS е явният лидер във framework-a на React, използвана от всички водещи световни компании като Git / Google / Next и други.

how we do ithow we do it

NextJS също ни позволява да правим SSR (рендиране от страна на сървъра), което значително подобрява производителността и SEO. Използваме пълния потенциал на Framework-a и генерираме статични страници, където е възможно, защото тя поддържа хибридно развитие.

how we do ithow we do it

Гордеем се с писането на чист HTML / CSS, който всеки смята за лесен, но както проповядваме - той е в основата на целия Front end код, следователно много важен. Лошият HTML / CSS води до лош JS и проблеми. Използваме BEM (Block Element Modifier) ​​и персонализирани CSS frameworks за оптимално използване и избягване на неизползван CSS.

Как правим дигитален маркетинг

how we do ithow we do it

Нашето мислене за дигитален маркетинг е различно от повечето и затова успяваме. Ние вярваме, че органичният трафик е по-ценен от просто високи цифри.

Ето един пример. Ако платите X сума пари за 10 000 посещения, повечето хора не искат да попаднат в уебсайта. Следователно техният коефициент на конверсия е много нисък. Да предположим, че 500 души се интересуват и 200 купуват от вас. Маржът на вашите похарчени и получени пари е много малък. Вместо това, ако имате 1000 органични потребители и всички те се интересуват и 900 купуват, не сте платили за тях, което е равно на по-висока печалба.

how we do ithow we do it

Постигаме това, следвайки всички стандарти на Google и най-добрите практики, което гарантира, че получавате точно нужните потребители.

Използваме структурирани данни, отворена графика и schema.org, които са световният стандарт за структуриране и споделяне на данни в мрежата. Колкото по-добре са направени, толкова по-добре ботовете на Google, Facebook ще разберат съдържанието ви и ще го оценят по-високо, което носи повече трафик.

how we do ithow we do it

Ние ще регистрираме бизнеса ви във всички услуги на Google - Карти / Индексиране / G Business. А за тези, които смятат, че рекламите помагат, ние ще предоставим услугата с грижа, а не да губим парите Ви като нашите приятели - маркетинговите компании.