logo
Mail
EN

Какво правим

BlockDesign

UX design

UI design

Дизайн

Нашата мисия е да се справим с всички нужди на вашите потребители и бизнес. Позволете ни да издигнем вашия уебсайт и фирмената идентичност на следващото ниво. Ние ще направим визуализация, подходяща за вашия бизнес. Нашите услуги включват консултации по дизайн, брандиране, потребителски интерфейс и дизайн на потребителското изживяване.

Това, което ни отличава, е, че се грижим не само да направим един добре изглеждащ продукт, но и за вашите потребители и тяхното изживяване, използвайки го.

BlockDesignBlockDesign

Front end

Back end

Networking

Разработване

От електронна търговия и мобилни приложения до one pagers и PWA, ще ви оставим продукт, който е функционален, ефективен и ангажиращ за вашите крайни потребители. След като планът и дизайнът са на място, ние ще започнем разработването на вашия проект. Тъй като съдържанието вече е разработено по време на етапа на планиране на уебсайта, обикновено разработката продължава бързо.

Това, което отличава нашето развитие е, че ние се грижим не просто да направим сайта да изглежда добре, но да бъдем стабилни в бекенда. Ние се грижим вашият сайт да е едновременно сигурен и бърз.

BlockDesign

Search engine
optimization

Analytics

Маркетинг

Нашето мислене за дигитален маркетинг е различно от повечето и затова успяваме. Ние вярваме, че органичният трафик е по-ценен от просто високи цифри и постигаме резултати, като следваме всички стандарти на Google и най-добрите практики, което гарантира, че получавате точно нужните потребители.

Ние предлагаме оптимизация за търсачки и анализ. Разбира се, ние ще регистрираме бизнеса ви във всички услуги на Google - Maps, Indexing, G Business и Google Ads, ако искате.

Как го правим?

Блог

Блог

Значението на UX и неговото влияние върху потребителския интерфейс.

Значението на UX и неговото влияние върху потребителския интерфейс.

Повечето в тази област подценяват важността на страхотното потребителско изживяване. Но какво е изживяването на потребителите на п...

Прочети

Баланс между най-добрите технологии за развитие, срокове и качество.

Баланс между най-добрите технологии за развитие, срокове и качество.

Разработването на уеб и мобилни приложения първоначално звучи доста лесно и не толкова трудно, но за съжаление това не е истината....

Прочети

Модерна уеб разработка

Модерна уеб разработка

През последните няколко години интернет стана все по-взискателен, Google също, което прави вдъхването на идеи и...

Прочети