logo
Mail
EN

Какво правим

BlockDesign

UX design

UI design

Дизайн

Нашата мисия е да се справим с всички нужди на вашите потребители и бизнес. Позволете ни да издигнем вашия уебсайт и фирмената идентичност на следващото ниво. Ние ще направим визуализация, подходяща за вашия бизнес. Нашите услуги включват консултации по дизайн, брандиране, потребителски интерфейс и дизайн на потребителското изживяване.

Това, което ни отличава, е, че се грижим не само да направим един добре изглеждащ продукт, но и за вашите потребители и тяхното изживяване, използвайки го.

BlockDesignBlockDesign

Front end

Back end

Networking

Разработване

От електронна търговия и мобилни приложения до one pagers и PWA, ще ви оставим продукт, който е функционален, ефективен и ангажиращ за вашите крайни потребители. След като планът и дизайнът са на място, ние ще започнем разработването на вашия проект. Тъй като съдържанието вече е разработено по време на етапа на планиране на уебсайта, обикновено разработката продължава бързо.

Това, което отличава нашето развитие е, че ние се грижим не просто да направим сайта да изглежда добре, но да бъдем стабилни в бекенда. Ние се грижим вашият сайт да е едновременно сигурен и бърз.

BlockDesign

Search engine
optimization

Analytics

Маркетинг

Нашето мислене за дигитален маркетинг е различно от повечето и затова успяваме. Ние вярваме, че органичният трафик е по-ценен от просто високи цифри и постигаме резултати, като следваме всички стандарти на Google и най-добрите практики, което гарантира, че получавате точно нужните потребители.

Ние предлагаме оптимизация за търсачки и анализ. Разбира се, ние ще регистрираме бизнеса ви във всички услуги на Google - Maps, Indexing, G Business и Google Ads, ако искате.

Как го правим?

Блог

Блог

The importance of UX and its influence over the UI.

The importance of UX and its influence over the UI.

Most in the field underestimate the importance of a great user experience. But what is user experience in the first place. It is a...

Прочети

Balance between best development technologies, deadlines and quality.

Balance between best development technologies, deadlines and quality.

Developing web and mobile apps sounds pretty straightforward and not that hard at first, but unfortunately that is not the truth. ...

Прочети

Modern web development

Modern web development

In the past several years, the internet became more and more demanding, Google too, which makes bringing ideas to life and...

Прочети